top of page
Image by Susan Q Yin

OPISKELU

Opinlakeus-oppilaitosverkosto kattaa koko Etelä-Pohjanmaan alueen. Löydät alueeltamme varmasti itsellesi sopivan opiskelupaikan. Verkostoon kuuluvat toisen asteen oppilaitokset löydät sivustoltamme.

Opintojesi aikana voit halutessasi suorittaa verkostosopimuksen puitteissa opintoja myös muista kuin omasta oppilaitoksestasi.  Opinlakeus-verkostolla ei ole opiskelijoille suunnattua yhteistä kurssitarjotinta, vaan opetusta tuotetaan yhdessä pääasiassa yhteistoiminta-alueiden eri oppilaitosten keskinäisellä vaihdolla. Tarjonta vaihtelee alueittain ja vuosittain.

Verkostossa tehdään myös yhteistyötä korkea-asteen kanssa. Mikäli haluat opiskella korkeakouluopintoja toisen asteen opintojen ohessa tai jo tutkinnon suorittamisen jälkeen, löytyy tähän erilaisia vaihtoehtoja.

Monella oppilaitoksella on opiskelija-asuntola tai muuta yhteistyötä opintojen aikaisen majoituksen järjestämiseksi jos tulet muualta Suomesta tai valitset opinahjosi oman paikkakuntasi ulkopuolelta. Olet koska tahansa tervetullut tutustumaan. Ota yhteyttä suoraan kiinnostavan oppilaitoksen opinto-ohjaajaan tai rehtoriin.

bottom of page