YHTEISTÄ OPINTOTARJONTAA

Opinlakeus-verkostolla ei ole opiskelijoille suunnattua yhteistä kurssitarjotinta, vaan opetusta tuotetaan yhdessä pääasiassa yhteistoiminta-alueiden eri oppilaitosten keskinäisellä vaihdolla koskien lukiokursseja ja projektiviikkojen kurssivaihtoa.  Tällä palstalla oppilaitokset voivat ilmoittaa kaikille yhteisestä tarjonnasta.

Korkekakoulukursseja tarjolla!

Etelä-Pohjanmaan Opistotarjoaa Opinlakeus-verkoston oppilaitosten opiskelijoille mahdollisuutta suorittaa avoimen yliopiston kursseja osana omia toisen asteen opintojaan. Kurssien suorittaminen ei maksanut opiskelijoille lainkaan, vaan oppilaitokset maksoivat kursseista normaalin Opinlakeus-verkoston mukaisen kurssimaksun. Myös tänä lukuvuonna olisi tarkoitus toimia samoin, mutta laajentaa mahdollisuus koskemaan kaikkia halukkaita oppilaitoksia ja heidän opiskelijoitaan. Osan kursseista voi suorittaa kokonaan itsenäisesti ja osa vaatii läsnäoloa tunneilla. Tunnit on alustavasti sovittu Seinäjoen lukiolle, mutta jos muissa oppilaitoksessa on paljon kiinnostuneita, ryhmiä voidaan järjestää myös useampia eri oppilaitoksissa.

 

Miksi valita yliopistokurssi?

- Saat tutustua sinua kiinnostavaan aineeseen

- Johdantokurssit auttavat sinua pääsykokeisiin lukemisessa, koska käsitteistö tulee tutuksi

- Pääset tutustumaan yliopistotasoiseen opiskeluun ja esimerkiksi tenttimiseen ja esseen kirjoittamiseen

- Opinnot saa usein hyväksiluettua osaksi tutkintoa, jos pääset opiskelemaan korkeakouluun

Alla olevasta esitteestä löytyy kurssin esittelyn lisäksi myös linkki ilmoittautumiseen, ilmoittautuminen on avattu ja sen voi tehdä vaikka heti, ilmoittautumisaika päättyy kurssista riippuen joko 2.9. tai 30.9.

 

KURSSIESITE

Itse kursseissa ja niiden sisällöissä ei ole muutoksia aikaisempaan lukuvuoteen. Kursseja löytyy psykologiasta, kasvatustieteistä, oikeustieteestä ja lääketieteestä/farmasiasta/biologiasta. Kurssien aloitusajat ovat vielä hieman summittaisia, ajat täsmentyvät kevään aikana kun yliopistojen opetussuunnitelmat vahvistuvat.

 

Lisätietoja kursseista:

Virpi Pihlajamäki

opintosihteeri

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistontie 111, 60800 ILMAJOKI

Puh (044) 43 25 641

email: virpi.pihlajamaki@epopisto.fi

****************************************