INFOA VIERAILIJARYHMILLE

 

 

Olet lämpimästi tervetullut Opinlakeus-messuille! Tutustumalla etukäteen messutarjontaan, varmistat onnistuneen messuvierailun. Messut järjestetään Areenan uudessa B-hallissa. Messut ovat avoinna keskiviikkona 19.1. kello 16.00.-20.00. ja torstaina 20.1. kello 8.30.-15.00. Messuille on vapaa pääsy.

Terveysturvallisuus messuilla

Jokainen messuvieras pystyy vaikuttamaan omalla toiminnallaan

pandemia-ajan turvallisten messujen toteuttamiseen.

 
Saapuminen messuille

Jos saavutte messulle kävellen tai polkupyörillä sisäänkäynti messuille tapahtuu uuden B-hallin A- tai B-ovesta. Polkupyörille on eniten tilaa B-oven läheisyydessä "sisäpihalla". Pysäköinti messujen aikana henkilöautojen osalta on järjestetty Framin puoleiselle parkkipaikalle ja kulku sinne tapahtuu Tiedekadun kautta. Parkkipaikalta pääsee B-halliin sujuvasti hallin B-ovesta. Narikat löytyvät sekä A-oven välittömästä läheisyydestä. 

Linja-autojen ajoreitti

Jos saavutte messuille yhteiskuljetuksella, huomioikaa muuttuneet liikennejärjestelyt! Koska messut järjestetään B-hallissa. Ryhmien sisäänkäynti B-hallin B- tai A-ovesta. Linja-autojen pysäköinti on järjestetty Joupiskan parkkipaikalle. Kuljettaja voi tuoda oppilaat A - ovelle ja jatkaa  pysäköintialueelle tai ajaa A-hallin Joupin puoleiseen päätyyn ja jättää opiskelijat siten, että pystyvät kävelemään hallin B-ovelle A-hallin seinustanviertä.  Joupiskalla ovat ravintolapalvelut käytettävissä. Sovittehan myös noutoajankohdan jämptisti.

 

Ryhmien ilmoittautuminen

Messujärjestelyjen terveysturvallisuuden varmistamiseksi pyydämme, että oppilas-/opiskelijaryhmien kanssa tulevat opettajat ja opot ilmoittavat ryhmänsä etukäteen. Porrastamme vierailuja mahdollisuuksien mukaan. Ryhmänsä messuille ilmoittanut opettaja voi kuitata kahvilipun messuinfosta.​

 

 

 

 

 

 

 

 

MessutFB_banneri.png

Avoinna

ke 19.1. klo 16.00-20.00
to 20.1. klo 8.30-15.00

Vapaa pääsy!

Seinäjoen alueen lukioiden ja Ilmajoen lukion abien huoltajien kotiväentapaaminen 19.1. klo 18.00, A270. Aiheena korkeakouluhaku.

Lukioon hakeutumassa olevien tai sitä harkitsevien yläkoululaisten huoltajat toivotamme tervetulleeksi lukioiden messuosastoille B-halliin.

 
20200115_183414.jpg
Seinäjoen koulutuskuntayhtyä SEDUn hakuinfo
huoltajille 19.01. kello 18.00. uuden B-hallin toisen kerroksen kokoontumistilassa 90B.


Aiheena ammatilliseen koulutukseen hakeutuminen.


 

Lukiolaisten kotiväki

Peruskoululaisten kotiväki ja ammatinvaihtajat

(Avautuu 7.12.)                    (Avautuu 10.01.)
20190117_100721.jpg