OHJEITA VIERAILIJIOLLE

Pop Up -tapahtuman esittelyaikataulut on koottu taulukkoon päivämääräjärjestykseen. Esittelyjä järjestetään 19.1. - 19.2. välisenä aikana ja osa niistä ajoittuu iltaan. Taulukko päivittyy aluksi päivittäin ja myöhemmin viikoittain tarpeen ja koronatilanteen mukaan.

Ilmoittauduttava-sarakkeessa on merkki, jos esittelijä toivoo ennakkoilmoittautumista. Muuten tapahtumiin voi mennä mukaan  oppilaitoksesta ryhmän kanssa tai kotoa miltä päätelaitteelta tahansa. Jokainen esittelijä käyttää organisaationsa omaa Teams, Zoom tai Google meet -tilaa ja vastaa näin itse kuulijoiden sisäänpääsystä ja ohjeistuksesta. Sisäänkirjautumisia tai tunnusten luomista ei
edellytetä, mutta on hyvän tavan mukaista, että videoneuvottelutiloissa esiinnytään omalla nimellä.

Kun sopiva vierailukohde on löytynyt. Tarkemmat tiedot ja tapahtumaan liittymisen linkit löytyvät Näytteillä 1 tai Näytteillä 2 -sivuilta ko. järjestäjän kohdalta. Näytteillä 1 sivulta löydät  yhdistyksiä, yrityksiä ja viranomaisia. Näytteillä 2 sivu on koulutusorganisaatioiden sivu. Näytteilleasettajat (=järjestäjät) eivät ole aakkosjärjestyksessä.

Osallistumislinkki
Linkki organisaatiosivulle

Fiksusti verkossa:

  • Kysy rohkeasti näytteilleasettajilta mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, he ovat siellä sinua varten!

  • Muista nettikäyttäytymisen etiketti. Osallistu tapahtumaan omalla nimelläsi!

  • Käytä kameraa vain, kun keskustelet esittelijän kanssa tai esittelijä sitä pyytää. Pidä muutoin kamera suljettuna.

  • Huomaa kuitenkin, että kysymykset näytteilleasettajalla esitetään ensisijaisesti chattipalstalla, jos osallistujia on paljon!

  • Voit osallistua kommentoimalla tai vaikkapa hymiöillä ja muilla interaktiivisilla toiminnoilla jos niitä palvelussa on.

Mukavia hetkiä verkkotapaamisissa sinulle ja kotiväelle!