SOTEREKRY-tori

Eteläpohjalainen sosiaali- ja terveysalan työnantaja: Kiinnostaako sinua esitellä toimintaasi ja sen erityispiirteitä? Siihen on nyt mahdollisuus Sedun Soterekry –torilla, joka toteutetaan virtuaalisesti osana Opinlakeusmessuja. Esittelijäksi on tervetullut jokainen Etelä-Pohjanmaalla toimiva sosiaali- ja terveysalan työnantaja ja järjestö, joilla on halu esitellä toimintaansa Opinlakeusmessujen vieraille.  

 

Voit varata Opinlakeusmessuille messupaikan, josta sinut linkitetään myös  Soterekry –toriin. Messupaikan varaus tulee tehdä 18.12.2020  mennessä Varausohjeeseen.

 

Jos osallistut vain Sedun Soterekryyn, toripaikka on maksuton. Varaa oma toripaikkasi mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 10.1.2021 mennessä noora.seppa-ritola(at)sedu.fi. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Torin perusidea:  ’Tule töihin meille. Tule harjoittelemaan. Meillä työ on tällaista.’ Tee esittelymateriaali tämän mukaisesti. Materiaalia kootessasi kannattaa myös muistaa, että tutustuja on pääosin juuri peruskoulun tai lukion päättävä nuori.

 

Toimita esittelymateriaali viimeistään 12.1. messujen etusivulta löytyvällä lomakkeella.  Opinlakeusmessujen digituki tekee materiaalistasi visuaalisen kokonaisuuden. Materiaalissa voi olla esittelyvideo max. 2-5 minuuttia (MP4-muoto) esim. videohaastattelu työntekijän työpäivästä, kuvia, powerpoint-esitys, pdf.-esite jne. Monessa eri pisteessä toimivan työnantajan kannattaa tehdä selkeä linkitys esim. toimipisteiden omille verkkosivuille. Sinun kannattaa myös tiivistää viestisi, sillä tutustujat siirtyvät toripisteestä toiseen rivakkaa tahtia. Yksi A4-kokoinen sivu materiaalitekstiä on maksimi.

 

Opinlakeus Messut toteutuvat 20.-21.1.2021. Keskiviikkoillalla on kutsuttu mukaan peruskoulunsa ja lukion päättävien kotiväki sekä aikuisia ammattiuran vaihtajia. Sedun Soterekry –tori on avoinna vierailijoiden itsenäiseen tutustumiseen messujen ajan.

 

Varsinainen soterekry -tapahtuma järjestetään perjantaina 22.1. klo 9-12. Tällöin avataan virtuaalinen keskustelutila. Keskustelutilaan laaditaan oma aikataulu ja varaamme teille mahdollisuuden lyhyeen esittelyyn ja livekontaktointiin tapahtumaan osallistujien kanssa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Noora Seppä-Ritola  | noora.seppa-ritola(at)sedu.fi | 040 680 7563

Kyllikki Anttila | kyllikki.anttila(at)sedu.fi | 040 830 4106

 

Lisätietoa materiaalien toimituksesta:

Minna Haasio | 040 830 4258 | minna.haasio(at)sedu.fi

logo-sedu-black-rgb-small-300dpi.jpg
Patient with Healthcare Nurse

Perjantaina

22.1.

kello 9-12.00.