Oma talous haltuun


​​Oma talous haltuun – maksuto talousohjelma toiselle asteelle

Nuori Yrittäjyys Ry on julkaissut uuden opinto-ohjelman Oma talous haltuun, Aikuisuuden kynnyksellä on nuorten viimeinen hetki alkaa opetella taloudellista mielenrauhaa. Oma talous haltuun on Suomen ensimmäinen maksuton toisen asteen talouskasvatuksen oppimiskokonaisuus, joka on luotu noudattamaan opetussuunnitelman perusteita. 100% diginä. Vaivaton käyttää. Ohjelma sisältää 5 tärkeää teemaa nuoren taloudesta ja rakentaa niiden välisen yhteyden oman talouden poluksi

Miksi?

A) Yli 40 000 nuorta siirtyy aikuisuuteen ilman riittävää taloudellista osaamista. Danske Bankin kyselytutkimuksen mukaan vain 27 prosenttia yli 18-vuotiasta nuorista arvioi, että heillä oli riittävät taloustaidot aikuistuessaan.

B) Opettajat kokevat, ettei heille tarjota riittävästi monipuolisia materiaaleja eikä keinoja nuorten talousopetusta varten.

Mitä maksaa?

Ei mitään. Zero. Nolla euroa.

Mistä löytyy?

www.nuoriyrittajyys.fi/opinto-ohjelmat/oma-talous-haltuun/

Lue lisää NY- sivuilta!


AJANKOHTAISTA
Etsi avainsanojen perusteella