Digipäivä 15.11.


Sedu ja Suomen Yrittäjäopisto järjestävät yhteistyössä Digipäivän. Tilaisuuden käytännön järjestelyistä vastaa Opinlakeus-oppilaitosverkoston ePAKKI II –hanke. Tilaisuus on maksuton kaikille kohderyhmään kuuluville henkilöille.

Ohjelma

08:30 - 09:00 Ilmoittautuminen ja kahvit 09:00 - 09:15 Avauspuheenvuoro, Heikki Risikko, Toimitusjohtaja, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät 09:15 - 09:35 Toimiva sivistyskunta, Niko Eskelinen, Asiakaskokemusjohtaja, Edutaito Oy 09:35 - 10:15 Videon ja streamin käyttö opetuksessa. Jukka Sormunen, toimitusjohtaja, Ubicast Finland Oy 10:15 - 10:30 Jaloittelutauko 10:30 - 11:00 Oppilaitosten toimiva teknologia. Sebastian Räisänen, pääsuunnittelija, Edutaito Oy 11:00 - 11:45 Voiko robotti opettaa? Keinoäly opetuksessa. Johanna Hemminki, toimitusjohtaja, Utelias Technologies Oy 11:45 - 12:15 Älykkäät oppimisympäristöt. Tiina Malste, Learning Design Manager, Isku Interior Oy 12:15 - 13:00 Lounas 13:00 - 16:00 Toimiva kokonaisuus ja digipeda työpajat

13:00 - 16:00 Toimiva kokonaisuus (mukana aamupäivän puhujat) ja digipeda (verkoston asiantuntijat meiltä ja muualta) -työpajat. Osallistujilla valittavana haluamansa "putki" kahdesta tarjolla olevasta paketista:

Putki 1

 • Johanna Hemminki, Utelias Oy (Robotiikka demo ja hands on)

 • Tiina Malste, Isku Interior Oy (Uudenaikaiset oppiympäristöt)

 • Jukka Sormunen, Ubicast Finland Oy (Videointi demo ja hands on)

 • Sebastian Räisänen, Edutaito Oy (Oppilaitosten toimiva teknologia)

Putki 2

 • Jarkko Elo, Itslearning Oy (suunniteltua, tavoitteellista ja yksilöllistä oppimista Itslearning verkko-oppimisympäristössä),

 • Sami Mäki, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT (TATin Bisneskurssit lukioille ja ammatillisille oppilaitoksille Claned verkko-oppimisympäristössä),

 • Lauri Kivelä, Suomen Yrittäjäopisto (toimivaa verkkotyöskentelyä monipuolisesti) ja

 • Jaana Petäinen, Sedu Ilmajoki (kasvintuotantoa Microsoft Teams taskussa).

Lisäksi mukana on aiheeseen liittyviä ständejä

 • Toni Parikka ja Tomi Lalu Artomesta esittelevät älykalusteita eli siirrettävää esitystekniikkaa.

 • Jarkko Elolla Itslearningistä on työpajan lisäksi mukana myös verkko-oppimisympäristön esittelypiste.

 • Riitta Tuokko ja Elina Forslund Sedun Taitava-hankkeesta esittelee tuotetut pelilliset versiot ja avoimet ammatilliset opinnot työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja joustavien yksilöllisten polkujen näkökulmasta

 • Minna Haasiolla on Opinlakeuden pisteellä esittelyssä mm. keepLoop mobiilimikroskooppi ja projektitoimintaa. Aila Katila esittelee YES-verkoston uutta Tralla.fi -palvelua.

 • KILPAILU! Voit voittaa itsellesi Oculus Go "itsenäiset VR-virtuaalilasit" Lisätietoa Facebookissa >>

 • Samalla saat Digipäivään osallistumisesta muistoksi hienon osaamismerkin! Ohjeita osaamismerkkipassin käyttöönottoon >> HUOM! Tarvitset ohjetta vain mikäli sinulla ei vielä entuudestaan ole Open Badge Passportia käytössä! Nappaa itsellesi osaamismerkki Digipäivään osallistumisesta >>

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

HUOM! Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan lokakuun loppuun mennessä!

Ilmoittautuminen: bit.ly/ilmoittaududigiin

Ilmoittautuminen suljettu

AJANKOHTAISTA
Etsi avainsanojen perusteella