PALVELUT

Oppimisympäristö-
palvelut
 

Verkostolla on tuettuna oppimisympäristöpalveluna käytössä LakeusMOODLE. Kussakin palvelua käyttävässä oppilaitoksessa on moodlevastaava opettaja, joka vastaa ko. oppilaitoksen tunnushallinnasta sekä kurssipaikkojen perustamisesta. Tarvittaessa tukea saa myös Opinlakeuden toimistolta Minnalta tai Matilta.

 

LakeusMoodlesta löydät
myös linkin Kyvyt.fi -portfoliopalveluun mikäli oppilaitoksesi on ottanut sen käyttöön.

Käyttäjien tukipalvelut
 

Opinlakeus tarjoaa tukipalveluja etä- ja monimuoto-opetuksen kehittämiseen ja käytännön toteuttamiseen liittyvissä asioissa. Tukea antavat osaltaan sekä Opinlakeuden henkilöstö että oppilaitosten/opetuspisteiden oma henkilöstö tilanteesta ja tukitarpeesta riippuen.

 

>> Paree parves!<<

Yhteisiä lisenssejä
 

Opinlakeus tarjoaa jäsenoppilaitoksille mahdollisuuden hyödyntää yhteistä THINGLINK Pro -lisenssiä laajempien materiaaliprojektien toteutukseen. Lisäksi meillä on osaamismerkkitehdas käytössä, joten omien merkkien lanseeraus koko verkostolle on helppoa ja tuettua. Myös aliorganisaation perustaminen on mahdollista. Kysy lisää Opinlakeuden toimistolta tai tule koulutuksiin.

 

HUOM! Moodlen päivitys
tulossa joululomalla 2017 ja
isompia integraatioita
kesällä 2018.
Oppilaitoksen kehittämisen tuki

 

Opinlakeus-verkostosta löytyy monenlaista osaamista. Kehittämistä tehdään yksin ja yhdessä. Vuosittain haetaan yhdessä niin OPH:n kuin EU:n hankerahoituksia. Lisäksi käydään benchmarking-retkillä. Koordinaattori tukee kaikenlaista kouluj kehittämistä ja hankeideointia.

Yrittäjyyskasvatus ja työelämäyhteistyön palvelut

 

Työelämäyhteistyön kehittäminen on tärkeä osa verkoston toimintaa. Yhteistoiminnassa Etelä-Pohjanmaan yrittäjät Ry:n ja INTO Seinäjoki Oy:n kanssa on kehitetty opiskelijoiden ja yrittäjien kohtaamispaikka eli Osaamistarjotin.fi - palvelu

 

Osaamistarjotin on  opiskelijoiden ja yrittäjien sähköinen palvelu, jossa opiskelijat tarjoavat osaamistaan yritysten käyttöön opiskelijayrityksen kautta sekä esim. opinnäytteiden, harjoitustöiden, työssäoppimisen tai muiden projektien muodossa. Yritykset voivat tarjota opiskelijoille työtoimeksiantoja - isoja tai pieniä ja löytää näin osaamista, jota itsellä ei ole tai vaikkapa tulevan uuden työntekijän kasvamaan jo opiskeluaikana yrityksen työkulttuuriin. 

 

Osaamistarjottimeen liittyvät tekniset tai sisällölliset kysymykset voi osoittaa koordinaattorille.

 

Opinlakeus vastaa myös valtakunnallisen YES- ja NY-toiminnan alueellisesta tiedottamisesta ja yhteistyöstä. NY-aluemessut järjestetään vuosittain Opinlakeusmessujen yhteydessä Seinäjoki Areenalla.

Klikkaamalla LakeusMoodleen
Klikkaa palveluihin:

© 2019  Opinlakeus-verkosto