PALVELUT

Oppimisympäristö-
palvelut
 

Verkostolla on tuettuna oppimisympäristöpalveluna käytössä OinlakeusMOODLE. Kussakin palvelua käyttävässä oppilaitoksessa on moodlevastaava opettaja, joka vastaa ko. oppilaitoksen tunnushallinnasta sekä kurssipaikkojen perustamisesta. Tarvittaessa tukea saa myös Opinlakeuden toimistolta Minnalta.

 

Yhteisiä lisenssejä
 

Opinlakeus tarjoaa jäsenoppilaitoksille mahdollisuuden hyödyntää yhteistä THINGLINK Pro -lisenssiä laajempien materiaaliprojektien toteutukseen. Lisäksi meillä on osaamismerkkitehdas käytössä, joten omien merkkien lanseeraus koko verkostolle on helppoa ja tuettua. Myös aliorganisaation perustaminen on mahdollista. Kysy lisää Opinlakeuden toimistolta tai tule koulutuksiin.

 

Käyttäjien tukipalvelut
 

Opinlakeus tarjoaa tukipalveluja etä- ja monimuoto-opetuksen kehittämiseen ja käytännön toteuttamiseen liittyvissä asioissa. Tukea antavat osaltaan sekä Opinlakeuden henkilöstö että oppilaitosten/opetuspisteiden oma henkilöstö tilanteesta ja tukitarpeesta riippuen.

 

>> Paree parves!<<

Oppilaitoksen kehittämisen tuki

 

Opinlakeus-verkostosta löytyy monenlaista osaamista. Kehittämistä tehdään yksin ja yhdessä. Vuosittain haetaan yhdessä niin OPH:n kuin EU:n hankerahoituksia. Lisäksi käydään benchmarking-retkillä. Koordinaattori tukee kaikenlaista oppilaitosten kehittämistä ja hankeideointia.

Yrittäjyyskasvatus ja työelämäyhteistyön palvelut

 

Opinlakeus vastaa osaltaan myös valtakunnallisen  NY-toiminnan alueellisesta tiedottamisesta ja yhteistyöstä. Alueen NY Uskalla Yrittää -se järjestetään vuosittain jossakin lähialueen kauppakeskuksista. Vuonna 2019 ja 2020 messutapahtuma oli Hyllykallion Prismassa.

Klikkaamalla LakeusMoodleen
Klikkaa palveluihin:

© 2020  Opinlakeus-verkosto