2. ASTEEN OPISKELU ETELÄ-POHJANMAALLA

 

Opinlakeus-oppilaitosverkosto kattaa koko Etelä-Pohjanmaan alueen. Löydät alueeltamme varmasti itsellesi sopivan opiskelupaikan. Sivuiltamme löydät alueen oppilaitokset kartalle sijoiteltuina  ja alueittain  jaoteltuina. Hakeutuminen opiskelijaksi tapahtuu opintopolku-palvelun kautta.

Opintojesi aikana voit halutessasi suorittaa verkostosopimuksen puitteissa opintoja myös muista kuin omasta oppilaitoksestasi.  Opinlakeus-verkostolla ei ole opiskelijoille suunnattua yhteistä kurssitarjotinta, vaan opetusta tuotetaan yhdessä pääasiassa yhteistoiminta-alueiden eri oppilaitosten keskinäisellä vaihdolla koskien lukiokursseja ja projektiviikkojen kurssivaihtoa. Tarjonta vaihtelee alueittain ja vuosittain.

 

Monella oppilaitoksella on opiskelija-asuntola tai muuta yhteistyötä opintojen aikaisen majoituksen järjestämiseksi jos tulet muualta Suomesta tai valitset opinahjosi oman paikkakuntasi ulkopuolelta. Olet koska tahansa tervetullut tutustumaan. Ota yhteyttä suoraan kiinnostavan oppilaitoksen opoon tai rehtoriin.

Tervetuloa meille!

personal-943873__480.jpg

KORKEAKOULUOPINNOT  2. asteen opintojen aikana

 
Legs in Jeans

OPISKELE

Korkeakouluopinnot 2. asteen opintojen aikana

Korkeakouluopintojen suorittaminen toisen asteen opintojen aikana on mahdollista kunkin oppilaitoksen opetussuunnitelman puitteissa. Keskustele oposi kanssa miten voit sisällyttää niitä oppimissuunnitelmaasi.

HOKS!

Professor with Students

TEE

YHTEISTYÖTÄ

Vinkkejä korkeakouluyhteistyöhön

Korkeakouluyhteistyö on tärkeä painopiste opetussuunnitelmissa. Tutustu vinkkeihin ja yhteistyömuotoihin ja sovella omaan työhösi!

HEPS!

Tervetuloa_1.jpg

ALUEELLINEN

KURSSITARJONTA 

Lukuvuosi 2021-2022

Tutustu  Etelä-Pohjanmaan alueelle tarjottavaan kohdennettuun korkeakoulujen kurssitarjontaan lukuvuodelle 2019-2020.

NYT!