OpeCafé - Tervetuloa hengähtämään 

Opekahvila on Etelä-Pohjanmaan opettajien ja opojen kohtauspaikka, joka löytyy virtuaalimessuilla sen oheistapahtumista. Keskustelualue on  mainio rauhallinen paikka kohtaamisille keskellä messuhulinaa. Tapaa tuttuja ja tutustu kollegoihin ympäri maakunnan ja sen ulkopuoleltakin. OMAT KAHVIT JA EVÄÄT MUKAAN :-).

 

Opekahvilaan esittelijöiksi ovat tervetulleita kaikki yhdistykset, järjestöt, yritykset ja hanketoimijat, joilla on tarvetta alueen opettajien kohtaamiseen. Opekahvilasta voi varata lyhyen  15  minuutin esittelyajan, jonka edellytyksenä on vähintään logopaikan varaaminen messuilta. Kahvilaan voi lähettää jakoon aineistoja ja materiaaleja.

Ilmoittautuminen Opinlakeus-messujen esittelijäksi opekahvilaan tapahtuu sähköpostilla os. minna.haasio@sedu.fi.  Ilmoittautuminen on sitova. Järjestäjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjottu esittely. Opekahvilan esittelijä saa sähköpostiinsa ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisien voi perua veloituksetta seitsemän (7) päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Ilmoittautumiset tulee tehdä 11.01. mennessä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Minna Haasio

kehittämispäällikkö

040 830 4258 | minna.haasio(at)sedu.fi

Tiedotamme varatuista esittelyajoista tällä sivulla ja messuilla opekahvilan aulassa.