White Structure

NÄYTTEILLÄ

Pop Up -messutapahtuman ohjelma ja näytteilleasettajaluettelo päivittyy tapahtuman aikana jatkuvasti. Näytteilleasettajat esittelevät omaa toimintaansa hyödyntäen omia verkkotyövälineitään eli Teamsia, Zoomia tai Googlen palveluja. Kirjautumista tai tunnusten luomista ei pääsääntöisesti tarvita. Osa esittelijöistä toivoo ennakkoilmoittautumista, mutta kaikkiin sitä ei vaadita. Mukavan vierailukokemuksen takaamiseksi muistathan noudattaa kohteliasta verkkokokouskäytöstä eli  esittäydyt ja avata kamerasi esittäessäsi kysymyksiä.  Alla esittelyaikataulu kootusti taulukkomuodossa.

Näytteilleasettajat

Seuraavasta osiosta löydät näytteilleasettajatiedot, esittelyjen tarkemmat kuvaukset sekä osallistumisohjeet satunnaisessa järjestyksessä. Logot ovat linkkejä esittelijän verkkosivuille.

Perinteinen puhetaitokilpailu lähetetään Kurikan kampukselta suorana live-lähetyksenä YouTubessa 20.1. kello 10.30. alkaen. Lähetyksen chatissa voit esittää kysymyksiä ja kommentteja Rotary-toiminnasta. Järjestön edustajat vastaavat kysymyksiin kilpailun lomassa.

Kilpailun verkkosivulle

Rotary Ry

Pomedia on pohjalaisten opiskelijoiden yhteinen media, joka aloittaa toimintansa helmikuun alussa. Pomediasta opiskelijat voivat seurata oman viiteryhmänsä kuulumisia ja menoja.Pomedia toimii alueen opiskelijoiden harjoittelun ja näytön paikkana. Pomedialla on jo yksi opiskelijatoimitus, mutta lisää on tarkoitus perustaa kevään aikana. Pomediassa voidaan myös julkaista opiskelijoiden koulutöinä tekemiä kirjoituksia, kuten esseitä ja kolumneja.

Pomedia tavoittelee ylioppilaslehtien asemaa yhteiskunnallisessa keskustelussa ja kokeellisena suunnannäyttäjänä. Pomedia on paikallisten korkeakoulujen ja 2. asteen oppilaitosten äänenkannattaja. Erotumme omalla visuaalisella tyylillämme muista vastaavista medioista ja annamme tilan nuorille tekijöille ja heidän äänelleen.

Opiskelijat ja opettajat, tulkaa tutustumaan Pomediaan  3.2. kello 10.30. - 11.00.

Liity esittelyyn napsauttamalla tästä

Pomedia

Elääkö sisälläsi kansainvälinen seikkailija, joka haluaa tutustua uusin kulttuureihin ja valloittaa Euroopan eri kolkkia? Haaveiletko, että voisit jonain päivänä kenties asua, opiskella tai työskennellä jossain toisessa EU-maassa? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Euroopan unionin tarjoamiin mahdollisuuksiin.

 

Etelä-Pohjanmaan EU-tietokeskus järjestää viikolla 4 yhteensä neljä tietoiskua Euroopan unionin tarjoamista kansainvälistymismahdollisuuksista nuorille. Tietoiskuissa esitellään erityisesti Erasmus+-ohjelman sekä Euroopan solidaarisuusjoukkojen tarjoamia mahdollisuuksia. Tietoiskut järjestetään Teams-kokouksena ja pyydämme osallistujia ilmoittautumaan tapaamiseen etukäteen 24.01. kello 12.00. mennessä.  Linkki ilmoittautumiseen.

Tietoiskut: EU:n tarjoamat kansainvälistymismahdollisuudet nuorille

  • 25.1.2022 klo 9-10

  • 25.1.2022 klo 13-14

  • 27.1.2022 klo 9-10

  • 27.1.2022 klo 13-14

Kohderyhmät: nuoret, vanhemmat, opettajat ja opinto-ohjaajat

EU-tietokeskus

Hei ja tervetuloa Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston Opinlakeusmessujen etätoteutukseen!

 

Kerromme TE-toimiston palveluista; ammatinvalinnanohjauksesta ja koulutusneuvonnasta.

Lisäksi kerromme ohjaamotoiminnasta (Ohjaamot alle 30-v. nuorille) Etelä-Pohjanmaalla.  

 

Etätoteutuksessa mukana:

Anne Kaari, psykologi

Tapani Mäkinen, koulutusasiantuntija

Jonna Heinonen, ohjaamokoordinaattori

 

Aikaa on myös kysymyksille.

Torstaina 27.1.2022 klo 9.30–10.30, kohderyhmänä ensisijaisesti peruskoulun 9- ja 10- luokkien oppilaat sekä lukiolaiset ja toisen asteen opiskelijat.

 

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

Näin osallistut Teams-tapahtumaan - TE-palvelut

TE-palvelut

Atria-konserni on Pohjois-Euroopan johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama, vuonna 1903 perustettu yritys. Olemme tehneet ruokaa ihmisille yli sata vuotta ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen

 

1.2 klo 9:30-10 toisen asteen opiskelijat + töihin / kesätöihin hakeutuvat   Linkki tapaamiseen
 

1.2 klo 12:30-13 8-9 luokan oppilaat     Linkki tapaamiseen
 

1.2 klo 13:30-14 toisen asteen opiskelijat + töihin / kesätöihin hakeutuvat  Linkki tapaamiseen

 

Atria OyJ

PowerPark

PowerPark on hauska työympäristö, jossa vallitsee rento ja kannustava työilmapiiri. PowerPark työllistää matkailun parissa kesäkaudella n. 400 kesätyöntekijää. Luotettavana ja joustavana työnantajana kasvatamme tulevaisuuden työntekijöitä ja PowerPark sopiikin erinomaisesti myös ensimmäiseksi kesätyöpaikaksi. Saat uusia ystäviä ja kokemuksia monipuolisessa työympäristössä. Tutustu tarkemmin tehtäväkuvauksiin ja täytä työhakemus nettisivuillamme. Haku päättyy 20.2.22 ja haastatteluihin valituille ilmoitamme pääsääntöisesti sähköpostitse.

Verkkotapaaminen 01.02. kello 10-10.30. kesätyöpaikasta kiinnostuneille yli 15-vuotiaille ja peruskoulun päättäneille nuorille.

Nammo Lapua Oy on osa kansainvälistä Nammo – konsernia. Yhtiöllä on tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Tampereella ja Vantaalla. Yhtiön palveluksessa on n. 250 henkilöä, heistä Lapuan tehtaalla n. 200. Lapuan tehdas valmistaa patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön.

Tervetuloa mukaan yritysesittelyyn! Kohderyhmänä kummassakin esittelytapahtumassa ovat 9-luokkalaiset sekä ammattikoululaiset ja lukiolaiset. Esittelyssä kuulet millaisia työtehtäviä yrityksessä on ja millaista ammattitaitoa niihin vaaditaan sekä kuulet muutenkin millaista työtä tehdastyö on.

Ke 9.2.2022 klo 9-10 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

To 10.2.2022 klo 9-10 Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

​​​​

LAPUA_logo_edited.jpg

Hei sinä alle 30-vuotias nuori, kaipaatko tehokkuutta työnhakuusi?  Jos tuntuu, että elämä veivaa vähän tyhjää, anna työelämän personal trainerin kirittää vääntö kohdilleen!  Saat jopa 9 kuukaudeksi maksutta käyttöösi työelämän asiantuntijan, joka ohjaa sua löytämään paikkasi työelämässä. Saat henkilökohtaista apua ja tukea ammatillisten tavoitteiden selkeyttämiseen. Tuemme ja sparraamme sinua työnhaun joka vaiheessa. Tule infoon kuulolle, osallistuminen ei vielä velvoita sinua mihinkään!

Verkkotapaaminen maanantai 7.2. klo 13-13.30.

Linkki tapaamiseen

Liity kokoukseen linkistä. Kokoukseen liittyessäsi voit pitää kameraa ja mikkiä suljettuina. Suosittelemme käyttämään Chrome -selainta. Osallistuminen on mahdollista myös mobiililaitteilla.

Puusepän taidot ja sisustusrakentaminen

Suomen Yrittäjäopisto järjestää Teuvan toimipisteessä puu- ja remonttialan koulutuksia. Puualan koulutuksissa voit opiskella perinteisiä puusepän taitoja ja nykyaikaista puutuotteiden suunnittelua ja valmistusta. Sisustaja-remontoijana puolestaan voit keskittyä enemmän sisustusrakentamiseen liittyviin puutöihin.

Osallistu Kädentaitojen ohjaaja -Infoomme 10.2.2022 klo 10.00-11.00.

 

Koulutusinfo järjestetään Teamsilla. Pääset osallistumaan infoon ilmoittautumalla mukaan ennakkoon. Lähetämme osallistumislinkin infoon kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu infoon

Osallistu Puutuote- ja remonttialan koulutusten infoomme perjantaina 11.2. klo 10.00-11.00, niin kerromme sinulle, mitä koulutukset pitävät sisällään!

 

Koulutusinfo järjestetään Teamsilla. Pääset osallistumaan infoon ilmoittautumalla mukaan ennakkoon. Lähetämme osallistumislinkin infoon kaikille ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu infoon

Lisätietoja: www.syo.fi

Syo-tunnus-2rivinen-cmyk_edited.jpg