unlimited.jpgTervetuloa Opinlakeus-messuille

Seinäjoki Areenaan ke-to 22. – 23.1.2014

Messut järjestävä Opinlakeus-oppilaitosverkosto on 32 oppilaitoksen yhteistyöverkosto Etelä-Pohjanmaalla.
 

Opinlakeus-messut on koulutuksentarjoajille ja työnantajille erinomainen tilaisuus kohdata tulevaisuuttaan miettivät nuoret ja aikuiset koko Etelä-Pohjanmaan maakunnasta. Vuoden 2013 messuilla kävi kahden päivän aikana n. 11 500 messuvierasta.
 

Tulevien messujen teema on Study Unlimited eli rajaton oppiminen. Toivoisimme, että ständeillänne esille nousisivat myös teemaan liittyvät aiheet, kuten erilaiset oppimisympäristöt tai oppimisen tukena käytettävät sovellukset tai välineet.
 

Messuilla ovat koulutuksen lisäksi esillä alueen yritykset, joiden osalta kesätyöläisten kiivain rekrytointiaika ajoittuu messujen kanssa samanaikaisesti. Lisäksi messuvieraina on runsaasti toisen asteen opintonsa päättäviä opiskelijoita, joten tarjolla on potenttikaalisia työntekijöitä monen yrityksen tarpeisiin.
 

Messujen kanssa samaan aikaan Seinäjoki Areenassa järjestetään Yrittäjyyskasvatus 2014 konferenssi. Lisätietoja

www.sedu.fi/yrittajyyskasvatus

 

Tervetuloa!

Oikeasta reunasta löytyvät ennakkoilmoittautuneiden osallistumisehdot. Ehdot täydentyvät syksyn 2013 aikana. Suuntaa antavana oikeassa reunassa myös viime vuoden näyttelyosastojen hinnat. Huom - hintoihin on tulossa jonkin verran korotusta.
Liitteet